Getuigenissen
Lees hier de bevindingen van zij die u voorgingen...

Stijn S.

De Mol @ Mol 2019

Intens en waanzinnig meeslepend spannend weekend. Goede begeleiding en goede opdrachten een top ervaring! Kan ik nog eens inschrijven? :)

Evi F.

De Mol @ Mol 2019

"Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."

Glenn M.

De Mol @ Mol 2019

Het was een onvergetelijke ervaring. Gestart op een plaats en niet wetende wie of wat je in het oog moet houden en je houdt er 9 vrienden van over die je 48 uur geleden nog nooit hebt gezien of gehoord! Waanzin!!!

Joke G.

De Mol @ Mol 2019

Topweekend achter de rug met superleuke proeven, een fijne locatie en een zalige groep! Ik heb er heel hard van genoten en zou het zo opnieuw doen, echt een aanrader. Dikke pluim voor de organisatoren!

Mattia V.

De Mol @ Mol 2019

Een erg fijn weekend, waar je op twee dagen tijd helemaal ondergedompeld wordt in het spel. Na dit weekend weet je hoe de deelnemers van het vier-programma 'wie is de mol' zich voelen!

Bart D.

Mystery Weekend 2019

Een kei tof weekend die tot de verbeelding spreekt en je uitdaagt zowel fysiek als mentaal.

Sarah D.B.

Mystery Weekend 2019

zeer leuke, uitdagende, intensieve, grappige, spannende, paranoide reiservaring in mooie omgeving en met topbegeleiding

Pascaline D.

Mystery Weekend 2019

Het Murder & Mystery weekend was zeer tof en intens. Een nieuwe vorm van spelen waar je met een open geest naartoe moet gaan en het allemaal gewoon moet laten gebeuren.

Thomas S.

Mystery Weekend 2019

Een weekend waarin je even de dagelijkse bezigheden uit handen geeft en je in een ware thriller meespeelt vol tactische en fysieke beproevingen. Dank aan de geweldige organisatie en gezellige groep voor dit onvergetelijk weekend!

Karen D.B.

Mystery Weekend 2019

Superfijn weekend met een heel doordacht spel dat overheen het hele weekend loopt. Zeer actieve spelen, waarbij je elkaar snel leert kennen en een intense beleving met elkaar deelt. Fantastisch om je even terug kind te voelen en je volledig te geven tijdens de leuke activiteiten!

Robbie W.

Mystery Weekend 2019

Een mentaal intense beleving vol paranoia en angst.

Inge V.C.

Mystery Weekend 2019

Zeker de moeite waard! Als je toekomt denk je "waar ben ik hier terechtgekomen?" Maar dat gevoel wordt direct vervangen door " geen idee waarom die dingen gebeuren maar ik wil er achterkomen!"

Giorgia L.

Mystery Weekend 2019

Super tof weekend met actieve spelletjes, het spel loopt het hele weekend elke minuut door, dus wees niet bang voor een uitdaging, je komt hier niet voor je rust, maar voor de gezelligheid en spanning tegelijkertijd.

Kim H.

Mystery Weekend 2019

Verrassend, vermoeiend, intrigerend en competitief weekend vol ingenieuze opdrachten en wendingen. Een aanrader!


Lore V.S.

Mystery Weekend 2019

GEWELDIG!

Leuk creatief weekend! Spanning ontbreekt zeker niet! Haal zeker je conditie boven!


Pieter D.B.

Mystery Weekend 2019

Tof weekend waarbij je continu op je goede moet zijn, afgewisseld met actieve/spannende games waar je steeds één stap dichter komt bij het vinden van de moordenaar(s), een echte aanrader. Ter info: opgelet bij het vertrouwen van je dichste vrienden (dit kan je doodsvonnis zijn) :)

Claudio D.D.

Mystery Weekend 2019

Het is een heel actief weekend dat zeer goed gevuld is en voor iedereen die graag eens een weekend wil ervaren vol spanning en mysterie is dit een aanrader. één gouden raad, vertrouw niemand!

Ides C.

Mystery Weekend 2019

Ik heb een super weekend beleefd, toffe mensen leren kennen, zowel kandidaten als organisatie. Alles TOP !! Kan ik iedereen aanbevelen.

Claire S.

Mystery Weekend 2019

Het Murder & Mystery Weekend is heel goed opgezet, prachtig hoe de puzzelstukjes (letterlijk en figuurlijk) in elkaar vallen op het eind! Complimenten voor de organisatie, de opdrachten zijn heel leuk en spannend! Voor wie twijfelt: gewoon doen, het is echt een aanrader!

Hannelore B.

Murder Weekend 2016

"Nog eens heel erg bedankt voor het fantastische weekend! We vonden dat het spel supergoed in elkaar zat en hebben grote bewondering voor jou als spelleider!"

H.D.

Murder Weekend 2016

"Bedankt voor het weekend! Het was super leuk en je had ook een leuk team ."

J.V.

Murder Weekend 2016

"Ik vond het mooi in mekaar gestoken. De spelletjes waren top. Leuke locatie die perfect paste in de sfeer van Halloween. Amaai, een huis vinden dat er ZO uitzag, daar moet je toch wel wat tijd in gestoken hebben om dat te vinden

Ook de eindlocatie was mooi gekaderd. Echt wel leuk te weten dat dit alles op een waargebeurd verhaal is gebaseerd." 

Ilse B.

Murder Weekend 2016

"Ik wou je nog eens bedanken voor het superfijne weekend!! Ik vond het heerlijk om nog eens ongegeneerd te kunnen 'spelen', en dat in zo'n fijn gezelschap. Je hebt toffe vrienden! Koester ze maar

Sorry voor de momenten dat ik net iets te fel opging in het spel ('k ben zelf een beetje geschrokken van mijn felheid ). Hopelijk heb ik je niet te veel stress bezorgd...."

Kris P.

Murder Weekend 2016

"Beste Joeri, Dorien, Elien en Bernd,

Vooreerst wil ik jullie enorm bedanken voor de organisatie van het voorbije weekend. Ik heb het enorm geapprecieerd dat jullie zomaar een weekend tijd investeren in het plezier van anderen. Hopelijk hebben jullie zelf ook af en toe eens goed kunnen lachen en hebben jullie je ook wat geamuseerd. Maar hoe dan ook: een geweldige dankjewel om me heel eventjes terug 20 jaar jonger te doen voelen :-)

Omdat alles nu nog vers in het geheugen ligt, ga ik proberen wat feedback bij elkaar te schrijven. Ik heb me echt rot geamuseerd, dus alles wat ik opschrijf zijn gewoon wat ideetjes. Weet dat dit een topweekend was en ik zo weer opnieuw zou meegaan!"

A.B.

Murder Weekend 2014

"Ik vond het heel goed ineenzitten. Chapeau!
Wat ik heel sterk vond: - De inkleding was leuk, (bv. de doos waar 'rook' uitkwam), jullie kostuums, enz- Goed gezien, gewoon iets simpels als kinderfoto's bij de juiste hangen, zorgt direct voor contact tussen iedereen. - 'spookhuis' breekt ineens het ijs...- jij bent goed in het 'creeeren van mysterie'. Iedereen werd een beetje gek van 'wat is nog waar en wat is niet waar' maar eigenlijk is dat zalig!"

L.D.D.

Murder Weekend 2014

"Ik vond het een zéér leuk weekend!
De locatie vond ik TOP - echt in het thema, voldoende ruimte om ook 'streken' met elkaar uit te halen, en ook voldoende donker en ruimtes die echt-echt donker te maken zijn!"

L.V.H.

Murder Weekend 2014

"Eerst en vooral: proficiat, ik vond het geweldig leuk. Zo leuk zelfs dat ik aan het denken ben om het concept en de locatie over te nemen voor een weekend voor vrienden waar we op zoek waren naar een thema.Als er nog een weekend is volgend jaar doe ik met veel plezier mee!En ik ken wel wat volk dat geïnteresseerd zou zijn in zo'n weekend.."