Killingfields - Murder & Mystery Weekend
Onze klassieker onder de weekendgames

Stel je een afgelegen huis voor nabij een donker bos. Daar word je uitgenodigd op een doordeweekse vrijdagavond. Het lijkt een gezellig gegeven om het weekend door te brengen. Maar tè gezellig om waar te zijn...

Diezelfde avond nog verandert alles. Iets of iemand komt het feest verstoren en de rest van het weekend is niets nog wat het lijkt. Je kan niemand meer vertrouwen en er vallen plots overal doden om je heen. Hoe weet jij te overleven als ook je beste vriend niet meer te vertrouwen is en zich vreemd begint te gedragen?

De kwade krachten slaan steeds wilder om zich heen tot het zondag tot een climax komt; nu komen de doden tegenover de levenden te staan...

Schrijf je in met vrienden of alleen.

Praktisch

Voor wie is dat?  Voor 16 tot 20 deelnemers

Hoe lang moet dat duren?  Van vrijdagavond 19u tot en met zondagnamiddag 17u30. En voorzie ook nog de tijd om ter plekke te geraken en terug te keren, want donkere bossen liggen soms op 2 uur rijden (zeker in vrijdagavondfiles).

Waar gaat dat door?  Waar een bos is en voldoende ruimte. Maar wees gerust: wij kennen alvast 2 perfecte locaties.

Hoeveel moet dat kosten?  245 EUR per persoon (op basis van een formule met accomodatie, vol pension (excl. alcoholische dranken), begeleiding en alle activiteiten inbegrepen)