SuperCache Concours
Zoeken naar schatten in een adembenemende wedstrijd 

Dit is een dagactiviteit die gebruik maakt van de geocaches die overal ten lande verstopt liggen. Het spel kan dus in principe ook overal gespeeld worden waar (meerdere) caches verspreid liggen.

De groep wordt in subgroepen opgedeeld en elke groep kan aanwijzingen verzamelen van waar de caches zich bevinden. Elke cache is punten waard die toegekend worden in verhouding tot het isolement van de cache (versus de concentratie), de moeilijkheid van het terrein, de grootte van de cache en nog een aantal andere, subjectief gekozen factoren.

Bovendien liggen er bij sommige caches nog extra schatten verborgen in de lijn van het gekozen thema: bvb erotische speeltjes bij thema erotiek, of wapens bij thriller. Ook deze zijn punten waard. Veel punten.

Maar er is ook een ongelooflijk begerenswaardige SUPERCACHE. Die is het meeste punten waard. Tenzij meerdere teams hem vinden, dan daalt de supercache in waarde.

Bepaal met je team de juiste strategie om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Maar vergeet niet dat ook de andere teams een strategie kunnen bepalen en dat die invloed zal hebben op jullie puntentotaal.

Good luck!! May the Caches be with you.

Praktisch

Voor wie is dat? Voor een onbeperkt aantal deelnemers.

Hoe lang moet dat duren? Van 3 uur tot een volledige dag.

Waar gaat dat door? Dit kan overal doorgaan waar caches liggen.

Hoeveel moet dat kosten? De prijs per persoon is afhankelijk van duur en groepsgrootte